Què és Invisalign®?


Invisalign® és una ortodòncia estètica invisible. Amb Invisalign® no necessites bràquets, ni filferros a la boca i ningú no notarà que Invisalign® corregeix les teves dents apinyades.

Amb Invisalign® pots redreçar les dents tortes mitjançant cubetes transparents, anomenades alineadors, que tu mateix et pots treure quan sigui convenient.

Quan és possible usar Invisalign®?

Només un ortodontista certificat per Invisalign® pot determinar si el tractament amb Invisalign® és un tractament adequat o no al teu cas. A l’ortodòncia infantil el tractament amb Invisalign® està desaconsellat.

Si vols saber si en el teu cas pots beneficiar d’un tractament amb Invisalign®, truca’ns a la Clínica Dental El Queixal del Seny certificada per Invisalign® i tindrem el gust d’informar’te de tot el que calgui.

Avantatges d’usar Invisalign®, l’ortodòncia sense ferros

Amb l’ortodòncia sense ferros, Invisalign®, podràs utilitzar alineadors invisibles sense que ningú noti que els utilitzes.

Encara que aquests alineadors s’han de fer servir al llarg de tot el temps que duri el tractament, pots retirar-ho a voluntat, per a actes com menjar, raspallar les dents o per altres motius socials, si fos convenient.

Invisalign® fa que el teu tractament d’ortodòncia sigui més fàcil i confortable.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s