OCLUSIÓ I ATM

L’Oclusió dental es refereix al contacte o la forma d’ajust entre les dents del maxil·lar superior, maxil·lar o dents, així com les dents de la mandíbula inferior, o en les dents mandibulars. la oclusió dental estàtic es refereix al contacte entre les dents quan la mandíbula està en repòs i l’oclusió dinàmica es produeix quan es mou la mandíbula, com passa durant la masticació, o la masticació. Una oclusió apropiada és important per a la salut dental i la salut general.

Una mala oclusió es produeix quan les dents i les mandíbules estan alineats en la mossegada habitual. Encara que la majoria de la gent té un lleuger grau de maloclusió i no requereixen tractament, aquesta condició pot provocar problemes de salut en l’articulació temporomandibular, les dents, múscul de la mandíbula i les genives.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.