Què és Createch Medical

Createch Medical “la precisió si importa”

En Createch Medical creem somriures, estructures en materials biocompatibles (Ti i CrCo) mitjançant tecnologia CAD/CAM. Les nostres estructures són precises, rendibles i 100% personalitzades. Createch Medical neix de la necessitat de proporcionar solucions per a poder realitzar rehabilitacions complexes sobre implants de forma senzilla i amb un grau de precisió sense precedents. La nostra evolució ha estat possible gràcies a la col·laboració dels nostres clients i el treball d’un ampli equip de tècnics de laboratori, enginyers i experts en implantologia.

La gran varietat d’estructures que dona Createch ofereix solucions amb un acabat i ajust perfectes. En tot moment l’equip de Createch Medical el guiarà i assessorarà en el procés, per assegurar l’èxit del tractament …

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s